Selena Gomez Kimdir, Selena Gomez Biyografisi, Selena Gomez Hayatı ve Yaşamı

Sponsor Bağlantılar


Konu Özeti:Selena Gomez Kimdir, Selena Gomez Biyografisi, Selena Gomez Hayatı ve Yaşamı, Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992 – New York) ABD’li aktris ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel Dizisi’ndeki..

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992 – New York) ABD’li aktris ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel Dizisi’ndeki Alex Russo karakteridir.

Selena Gomez 22 Temmuz 1992’de New York’ta doğan Amerikalı oyuncudur. Gomez ailesinin tek çocuğudur. Selena’nın annesi Dallas’taki yerel tiyatrolarda sahne alıyordu. Selena’nın da oyunculuk yeteneği annesinden ileri gelmektedir. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreder. Selena Gomez Dallas’taki bir ajans tarafından keşfedilir. İlk rolü Barney & Friends’te Gianna adlı karakterdir. Selena’nın rol aldığı sinema filmleri sırasıyla Spy Kids 3-D: Game Over (2003), Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (seslendirme 2005), Horton Hears a Who!(2008). Selena ayrıca TV filmlerinde de rol alır: Stevie Sanchez (2005), The Suite Life Zack and Cody, Arwin!, Brain Zapped (2006), Wizards of Waverly Place, Hannah Montana (2007). Selena Ekim 2007’den itibaren Disney Channel için Wizards of Waverly Place’te Alex Russo karakterini canlandırmaktadır.

Tv

  • 2002—2003
    • “Barney & Friends” (Barney&Arkadaşları)
  • 2006
    • “Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı”
  • 2007
    • “What’s Stevie Thinking”
  • 2007
    • “Hannah Montana”
  • 2007
    • “Arwin”
  • 2007
    • Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri)
  • 2009
    • Sonny with a chance (Sonny’nin Yıldızı)
  • 2009
    • Zack ve Cody Güverted

Filmler

  • 2003
    • “Spy kids 3D:Game Over “
  • 2005
    • “Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”
  • 2006
    • “Brain Zapped”
  • 2008
    • “Horton hears a who”
  • 2008
    • “Another Cinderella Story”
  • 2008
    • “Princess Protection Program” (Prenses Koruma Programı)
  • 2009
    • “Wizards of Waverly Place :The Movie”
  • 2010
    • “Beezus and Ramona

Diskograf

  • 2006 - “Brain Zapped”
  • 2007 - “Everything Is Not What It Seems”
  • 2008 - “Cruella de Vil”
  • 2008 - “Tell Me Something I Don’t Know”
  • 2008 - “New Classic” (Drew Seeley ile)
  • 2008 - “Bang a Drum”
  • 2008 - “Fly to Your Heart”
  • 2009 - “Make It Happen” (David Henrie ile)
  • 2009 - “Perfectly”
  • 2009 - “Whoa Oh!” (with Forever the Stickest Kids)
  • 2009 - “One and the same” (Demi Lovato ile)
  • 2009 - “Head First”
  • 2009 - “Magic”
  • 2009 - “Disappear”
  • 2009 - “Magical”
  • 2009 - “Falling down”
Albüm
2009 - “Kiss and Tell”

 

Selena Gomez Albümü (Müzikleri) & The Scene – When The Sun Goes Down

Sun Goes Down zaman Amerikan grup tarafından üçüncü stüdyo albümü Selena Gomez & Sahne ilk 21 Haziran 2011 tarihinde piyasaya çıktı.

The first single from the album, ” Who Says ” was released on March 14, 2011.

“Albümü ile ilk single Diyor ki 14 Mart 2011 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

Selena Gomez The Scene When The Sun Goes Down 2011 Albümü ile müzik marketlerdeki yerini aldı

Selena Gomez in 2011 Albümünde bulunan şarkılar

01. Selena Gomez Love You Like A Love Song
02. Selena Gomez Bang Bang Bang
03. Selena Gomez Who Says
04. Selena Gomez We Own The Night Feat. Pixie Lott
05. Selena Gomez Hit The Lights
06. Selena Gomez Whiplash
07. Selena Gomez When The Sun Goes Down
08. Selena Gomez My Dilemma
09. Selena Gomez That’s More Like It
10. Selena Gomez Outlaw
11. Selena Gomez Middle Of Nowhere
12. Selena Gomez Dices (Who Says) (Spanish Version)
Sponsor Bağlantılar


Bu Sayfayı Paylaş

Bir Harika Yorum Yapılmış

Sen de Yorum Yaz
  • selena gomeze bayiliyorum keske BAKIda konserti olsa

Yorum Yazın

(örnek: Lionel Messi) *

(İsteğe Bağlı)